Speed-Lock

A faiparban szerzett több, mint 140 éves tapasztalat áll a mobil SPEED-LOCK padlóburkolatok gyártója, a Holz-Speckmann mögött. A legkorszerűbb CNC gépekkel gyártja a SPEED-LOCK padlóburkolatokat. Folyamatos és állandó minőségellenőrzés biztosítja a padlóburkolatok magas szintű precizitását és tartósságát.

Mobil sportpadlóink ​​területelasztikus és/vagy kombi-elasztikus rendszerként is elérhetőek.

Az egyik legfontosabb érv a SPEED-LOCK mobil padlók mellett a könnyű fektetési és bontási folyamat. A szabadalmaztatott biztonságos, masszív csuklórendszer biztosítja a rendszer hosszú élettartamát.

Flex-Panel 36 Parquet

Flex-Panel 36 Parquet megfelel a DIN 18032 és az EN 14904 szabványoknak, nagy pontosságú dupla csap és horony panelcsatlakozás a könnyű és gyors fektetéshez. Egyetlen lépésben használatra kész Nemzetközi szabványoknak. Megfelelő gyári csúszásellenállás. A kopásvédelem megfelel a DIN EN 14904:2006 szabványnak. Nagyfokú ellenállás a benyomódásokkal szemben.

Tűzvizsgálati besorolás az EN 13501-1:2010 szerint: Cfl-s1.

FIBA (Nemzetközi Kosárlabda Szövetség) által elfogadott. Versenyszintek: 1, 2 + 3

Flex-Panel 36 Parquet méretei: 2467 x 590 mm (modulonként 1.45 m2)

Flex-Panel Basic

A SPEED-LOCK Basic alépítményt arra tervezték és alakították ki, hogy számos sportág magas szintű sportversenyeinek legyen képes otthont adni, amelyekhez tekercselt áruként forgalmazott padlóburkolat szükséges. A röplabdához, kézilabdához és asztaliteniszhez való vinil padlóburkolatok közvetlenül a lemezelt fatábla alépítményre ragaszthatók

Speed-Lock S20

A mobil padlóburkolatok legújabb generációja

Az új felületelasztikus mobil Speed-Lock S20 a Speed-Lock Sport terméksorozat kompromisszumok nélküli fejlesztése. A szabadalmaztatott click rendszer és a modulok könnyű súlya a lehető legbiztonságosabb és legkönnyebb kezelést biztosítja.

Az anyagösszetétel a kemény és erős felső réteggel a Speed-Lock S20-at kiváló minőségű sportparketta burkolattá teszi.

  • Gyorsan fektethető, könnyebb, kompaktabb, hajlításállóbb panelek, pontosabban fektethető.
  • A felületelasztikus sportburkolat parketta felső réteggel 2 fajfajtából, tölgyből és kanadai kemény juharból készül.
  • A rugalmassá alakított kompozit habréteget beépítik a modulba, így nem szükséges előzetesen külön lefektetni. Ily módon az illesztésmentes hab mindig lapos és sima a padló fektetéskor, és egyszerűen tárolható a modullal együtt.
  • Az ék alakú szegélyléc is a modulokhoz van rögzítve, ezért nem igényel külön szerelést.
  • A rendszert az EN 14904:2006 szabványnak megfelelően tesztelték, és a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség jóváhagyta (1. és 2. szintű nemzetközi versenyekhez).
  • A rendszer tűzzel szembeni viselkedését az EN 13501-1 szerint tesztelik, besorolása: Cfl-s1.

ALL RIGHT RESERVED SPORT FLOOR 2024

OPERATED BY ZIDTECH